Klimatisatie

Klimatisatie

WONING

Energiezuinig koelen en verwarmen van uw leefruimtes en sanitair water 

Onze airconditioning helpt u om op hete zomerdagen uw woning lekker koel te houden, of het nu uw slaapkamer, woonkamer of bureau is. Tijdens koudere periodes zorgen onze warmtepompen voor de nodige verwarming. Wist u al dat de Waterstage-modellen u moeiteloos voorzien van warm water? Klik door op onze airco producten en ontdek welke klimaatbeheersing bij uw wensen en gewoonten aansluit.

WINKEL

Professionele airco bezorgt uw klanten een optimale winkelervaring 

Fujitsu biedt een brede waaier aan klimatisatie op maat van uw zaak. Bakkerij, beenhouwerij, boetiek, retailer of andere, ongeacht uw business vindt u de perfecte airconditioning, die vlot integreert in uw interieur. Het creëren van een comfortabel klimaat geeft uw klanten immers een aangename ervaring in uw winkel. Maak kennis met onze airconditioning voor winkels en verwen uw (nieuwe) klanten.

KANTOREN

Verhoog de productiviteit van uw medewerkers dankzij een aangenaam klimaat

Het is bewezen dat mensen beter presteren in een comfortabele en gezonde kantooromgeving. Afhankelijk van uw behoefte kan u uw kantoorruimte of -gebouw uitrusten met één of meerdere warmtepompen of aircotoestellen. Voor grotere kantoorgebouwen biedt Fujitsu u zelfs de mogelijkheid om gelijktijdig te koelen en verwarmen in verschillende ruimtes. Dankzij het intelligente regelsysteem behoudt u de controle over uw installatie. En dit alles op de meest energiezuinige manier. Ontdek hieronder alle airconditioning en warmtepompen voor kantoren.

HOTEL & RESTAURANT

Airco in uw hotelkamers? Creëer het ideale slaapklimaat voor uw gasten 

Op zoek naar een airconditioning voor hotels? Uw restaurant koelen met airconditioning? Om uw klanten een aangename tijd te bezorgen, voorziet Fujitsu uw ruimtes van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. En dit alles in combinatie met een fluisterstille werking van de aircotoestellen. Bij toepassing in hotels biedt Fujitsu de mogelijkheid om tegelijkertijd te koelen en te verwarmen in de verschillende kamers, volgens de wensen van uw gasten. Dankzij het intelligente regelsysteem kan de werking aangepast worden volgens de bezettingsgraad van uw hotel of restaurant. Op deze manier blijven uw energiekosten zo laag mogelijk. Klik doorheen ons gamma airconditioning en warmtepompen of neem contact op voor meer informatie.

SPORT & WELLNESS

Sporten en welnessen in aangename temperaturen? Uw airco maakt het verschil.

Airconditioning voor sportfaciliteiten? Onmisbaar! De nodige koeling tijdens de topprestaties in uw sportfaciliteiten of een zalige warmte in de relaxerende omgeving van een spa. Fujitsu heeft voor alles een oplossing op maat. Onze aircotoestellen zijn er in tal van vormen en maten. Ontdek hieronder de klimatisatie die matcht met uw sport- of wellnesszaak.

OPENBARE RUIMTES

Beheer temperatuurschommelingen in elke openbare ruimte

Openbare ruimtes zoals scholen, musea, gerechtsgebouwen, … kennen vaak een snel wijzigende bezettingsgraad. Hierdoor hebben deze gebouwen vaak te kampen met hogere temperatuurschommelingen. Dankzij het intelligent regelsysteem van onze aircotoestellen in combinatie met de invertertechnologie zorgen de Fujitsu toestellen voor een snelle reactietijd waardoor een zo optimaal mogelijk binnenhuisklimaat gegarandeerd wordt. Onze airconditioning voor openbare ruimtes handelt snel en energiezuinig.

RUST & VERZORINGSCENTRA

Een gezond binnenhuisklimaat is van allerhoogst belang in rust- en verzorgingscentra

Er is steeds meer nood aan rust- en verzorgingstehuizen. Hierbij is een comfortabel en gezond binnenhuisklimaat van essentieel belang, onafhankelijk het nu om de kantoor- of praktijkruimtes, wacht- of verblijfskamers gaat. Fujitsu biedt betrouwbare klimaatbeheersing voor alle toepassingen, waarbij een uitwisseling van warmte van de ene ruimte naar de andere tot de mogelijkheden behoort omwille van de diverse klimaateisen in de verschillende ruimtes. Hierbij wordt de meest energiezuinige oplossing bekomen. Onze airconditioning voor rust- en verzorgingscentra voorziet uw bewoners van behaaglijke verwarming en afkoeling.

INDUSTRIE

Industriële airconditioning op maat van uw business

Industriële gebouwen kennen heel wat verschillende toepassingen: datacenters, werkplaatsen, garages en opslagruimtes, laboratoria,…  hebben elk hun eigen behoeften op vlak van comfort en temperatuur. Sommige ruimtes hebben een grote interne of externe warmtelast door het gebruik van machines of door de constructie van het gebouw. Geen idee welke temperatuurregelaar uw zaak nodig heeft? Hoe u energiezuinig kan koelen? Fujitsu voorziet een oplossing op maat, al dan niet in combinatie met luchtbehandelingsgroepen. Scrol doorheen ons productgamma en neem contact op voor gepersonaliseerde industriële airconditioning.